font-family: proxima-nova,sans-serif; font-weight: 700; font-style: normal;

Pukuvuokraus

Huom! Pukuvuokrauksemme on suljettu toistaiseksi

Pukuovuokrauksestamme voit vuokrata yksityis- tai tapahtumakäyttöön vaatteita, asusteita ja kenkiä, esimerkiksi juhliin tai tapahtumiin. Tarjoamme vuokrausmahdollisuuden myös muille teattereille ja taidealan toimijoille.

Pukuvuokrauksen aukioloajat

Huomioithan, että pukuvokrauksemme on avoinna vain sopimuksen mukaisesti. Otathan yhteyttä osoitteeseen info@teatteritrala.fi, sopiakseksi vuokrausajan.

Lahjoitukset

Otamme vastaan lahjoituksena pukuja, asusteita sekä tarpeistoa. Mikäli tahdot lahjoittaa vaatteita tai muuta tavaraa, pyydämme että lähetät kuvallisen ennakkoilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen info@teatteritrala.fi ennen tavaran tuomista. Näin osaamme varautua mm. suuriin kuljetuksiin ja niiden lastaukseen.

Hinnasto

Vuokraushinnasto vaihtelee tapauskohtaisesti, jonka vuoksi emme ole määrittäneet listahintoja pukuvuokrauksellemme. Pyrimme kuitenkin tarjoamaan jokaiselle mieluisan pukuvuokrauskokemuksen, sopusuhtaiseen hintaan jonka neuvottelemme tapauskohtaisesti. Otathan yhteyttä hintatiedusteluissa asiakaspalveluumme sähköpostise osoitteeseen info@teatteritrala.fi

Palautus

Vuokrattujen vaatteiden ja muiden tavaroiden palautuksesta sovitaan vuokraushetkellä. Mikäli vuokrattuja tavaroita ei palauteta määräaikaan mennessä, emmekä saa ilmoitusta viivästyksestä, perimme sovittua vuokraa jokaisesta viivästyspäivästä palautukseen asti. Mikäli et pääse palauttamaan vuokratavaroita sovittuun aikaan, ilmoitathan siitä asiakaspalveluumme. Löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot tästä.

Oliko tämä sivu hyödyllinen?
KylläEi