KORONAVIRUSTIEDOTE

17.3.2020

Tärkeä tiedote!
Suomen rajoitustoimenpiteiden johdosta tulevat Pokka Pitää esitykset ovat peruttu ainakin 13.4. asti. Seuraamme ja noudatamme tiivisti annettuja yleisiä ohjeistuksia.

Ennakkolipun ostaneisiin pyrimme olemaan mahdollisuuksien mukaan suoraan yhteydessä eri vaihtoehdoista.

Toivomme teiltä yleisöltä kärsivällisyyttä tänä kaikkia koettelevana aikana sekä esitämme pyynnön, että kaikki joille olisi mahdollista huomioisivat vaihtoehtoina hankittujen lippujen vaihtamisen lahjakorttiin tai suoran siirron korvaaviin esityksiin.

Me edelleen elämme toivossa, että pääsisimme keväällä vielä esittämään tätä ja mahdollisesti saisimme syksylle lisää esityspäiviä.

Olemme voittoa tavoittelematon harrastajateatteri ja suurin haaveemme on selvitä yhteisvoimin tämän koettelemuksen yli ja jatkaa esittävää taidetta omissa tiloissa teille ihanat ihmiset.

Voitte olla yhteydessä meihin sähköpostilla info@teatteritrala.fi sekä puhelimitse ma-to klo 17-20 numerossa 041 431 3939.

Alla olevasta linkistä THL:n virallisia tiedotteita ja ohjeistuksia:

https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Pahoittelemme tilannetta ja toivomme voivamme järjestää näytöksiä toistaiseksi normaalisti, turvallisuus- ja terveystekijät huomioiden. Pyydämme teitä seuraamaan aktiivisesti tiedotuskanaviamme tilanteen mahdollisten muutosten vuoksi.

Vieritä ylös