Sylvia, Tuija ja Laulava Patja To 2.12. klo 18

Entä jos ei huvita juhlia synttäreitä? Entä jos huvittaa piiloutua parhaan ystävän kanssa puhumaan miehistä, menneistä, peltoautoista, marmeladisuista, mielikuvitusanopeista…
Seitsemänkymppiset ystävykset Sylvia ja Tuija ovat paenneet syntymäpäiväjuhliaan vanhalle nuorisoseurantalolle, koivukulissien keskellä ihmettelevät miten elämä meni ja minne se vielä viekään.
Näyttämön railakkaat ja rohkeat sankarit Sylvia ja Tuija löytävät niin ikätovereidensa joukosta kuin myös niiden, jotka palavat halusta tietää, mistä naisväki puhuu, kun muut eivät kuule.
Runot punoutuvat sanailuun saumattomasti ja kuljettavat ajatuksia maailman turuille ja maitolaitureille.
Sielukkaana Sylviana nähdään näyttelijä Marjatta Rinne. Hän on työskennellyt mm. Suomen kansallisteatterissa. Useita elokuva- ja tv-rooleja, joista monille tunnetuimpia lienee Pikkukakkosen Pelle Hermannin suloinen rakastettu Sylvia ja MTV Salattujen Elämien Salme.
Tuijana säkenöi tuttu pitkänlinjan runonlausuja Eija Nurmio, joka on tehnyt elämäntyönsä diakonissana.Esitysoikeuksia valvoo Näytelmäkulma-Nordic Drama Corner OyLiput 15€/ kpl
Esityksen kesto n. 1h 15 min, ei väliaikaa. Esityksen jälkeen mahdollisuus keskusteluun näyttelijöiden kanssa Heli Laaksosen runoudesta.
Kahvio ja lipunmyynti aukeaa tunti ennen esitystä.
Varaukset: teatteri.trala@gmail.com tai numerosta 041-431 3939 (ma-to klo 17-20)
Esitykset Virkkalan Klubitalolla,
Kala-Kokkosen tie 4, 08700 VIRKKALA Näytä vähemmän

Vieritä ylös