Ohjeet turvalliseen teatterivierailuun

Turvallinen toiminta teatterissa 

Tahdomme Teatteri Tralassa mahdollistaa turvallisen teatterielämyksen jokaiselle vierailijalle ja tämän toteuttamisessa tarvitsemme jokaisen teatterivierailijan apua. Luethan turvallisuusohjeet huolellisesti ennen teatterivierailuasi ja noudatat niitä parhaasi mukaisesti. 

Seuraamme ja noudatamme THL:n antamia yleisiä säädöksiä ja suosituksia. 

Ennen teatteriin saapumista 

Pyydämme, että et saavu teatteriin, mikäli sinulla on ilmennyt koronavirukseen viittaavia oireita vierailuasi edeltävien päivien aikana.  Voit vaihtaa lippusi täysin veloituksetta toiseen näytökseen, vielä esityspäivänäkin. 

Teatterissa 

Muistathan pestä kätesi huolellisesti teatteriin saapuessasi, käsienpesu on mahdollista wc-tiloissa, sekä kaikilla aulatiloissa sijaitsevilla käsienpesualtailla. Desinfioithan myös kätesi niiden pesun lisäksi.  

Kehotamme pitämään vähintään 1,5m turvavälin aulatiloissa, sekä salissa mahdollisissa jonotustilanteissa. Pyrimme minimoimaan kaiken jonotuksen, ruuhkautumisen sekä lähikontaktit erilaisilla järjestelyillä. Naulakkopalvelua ei ole, takit voi ottaa mukaan saliin. Salin ovet avataan puoli tuntia ennen esitystä. 

Suosittelemme lipunostoon pankkikorttimaksua. Suosittelemme maskinkäyttöä tilanteissa, missä turvaväliä ei pysty toteuttamaan. Teatterista on mahdollista ostaa hengityssuojaimia hintaan 1€/kpl.  

Varmistaaksemme turvaetäisyydet, otamme esityksiin maksimissaan 70 katsojaa, mikä on alle puolet Harjulan kokonaiskapasiteetistä.  

Saapuessasi esityssaliin, henkilökuntamme ohjeistaa tarvittaessa istumapaikkojen valinnassa ja valvoo turvavälien toteutumista turvallisuuden takaamiseksi. 

Väliajalla 

Aluehallintoviraston säädöksiä noudattaen emme valitettavasti  voi järjestää väliaikatarjoilua. Katsojille on tarjolla ilmaisia vesipulloja. Väliajan pituus 20 minuuttia.  Jaamme jokaiselle tarjouspassit Ravintola Antonioon, mitä voitte hyödyntää esityksen jälkeen.  

Lämpimästi tervetuloa Teatteriin! 

Vieritä ylös